groei-in-beeld

Praktijk voor beeldende therapie

Wie werken er

 

In de Praktijk werkt Andrea van Sitteren als Beeldend therapeut. Zij heeft ervaring bij de GGZ en is daarnaast oprichter van De Buinerhof een Beschermde Woonvorm voor volwassenen met een autismespectrum en/of aanverwante psychiatrische stoornis. Praktijk Groei-in-Beeld werkt nauw samen met De Buinerhof.

Marlijn Boers werkt daarnaast als zorg coördinator en is verantwoordelijk voor alle zorgindicaties.
Zij is psychiatrisch verpleegkundige en heeft een GGZ achtergrond. Zij werkt zowel voor De Buinerhof als voor de Praktijk Groei-in-Beeld.

 

 

Even voorstellen

Mijn naam is Andrea van Sitteren, vak therapeut beeldend en ik heb sinds 2015 mijn eigen praktijk, Groei in Beeld.

Sinds 2005 ben ik oprichter en directeur van de Buinerhof, een kleinschalige beschermde woonvorm voor cliënten met ASS en aanverwante psychiatrische problematiek.

De opleiding Creatieve Therapie heb ik gevolgd bij Stenden Hogenschool in Leeuwarden.

Mijn ervaring als vak therapeut beeldend heb ik opgedaan binnen GGZ Drenthe.

...

Ik ben aangesloten bij KLIK, de vereniging van vrijgevestigde zorgverleners in Drenthe. Ook ben ik bestuurslid van de NVBT werkveldgroep Autisme van de vakvereniging FVB. Ik werk nauw samen met externe zorgorganisaties zoals GGZ Drenthe, ATN en ACCARE.

 

Op dit moment volg ik de masterclass 3 met als onderwerp “Ik-grensbewust-zijn” van psychiater en psychotherapeut Nick Blaser, dit sluit nauw aan bij mijn eerdere onderzoek: de ik-ander differentiatie onder supervisie van Martine Delfos.

 

Mijn interesse, kennis en ervaring ligt op het gebied van grenzen. In het beeldend werk wordt dit zichtbaar en biedt mogelijkheden voor behandeling.

 

 

Praktijk Groei-in-Beeld is een vrijgevestigde praktijk voor Beeldende therapie in Zuidoost Drenthe die zich met name richt op de doelgroep psychiatrie en verstandelijke beperking (Jeugd en volwassenen). De praktijk heeft zich gespecialiseerd in de autismespectrumstoornis en trauma (PTSS).

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Groei in beeld

Andrea@groei-in-beeld.nl

 

Zuiderdiep 152, 9521 AX Nieuw Buinen